logo skoleni-kurzy

LITERATURA PRO KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Kurz DB2 UDB jazyk SQL - David Solnař
Kurz-školení DB2 UDB - jazyk SQL je určen pro vývojáře DB2, kteří budou vytvářet databáze s použitím jazyka SQL. Účastníci se naučí vytvářet různé typy dotazů, používat funkce, procedury, pohledy, trigger apod.

^

 

 

LITERATURA PRO KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • MS Excel - programování v jazyku VBAMS Excel - VBA ProgrammingPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • HTML5 a CSS3 pro pokročilé - Moderní kódování webuHTML5 and CSS4 AdvancedPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti


Literatura pro děti
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Literatura pro děti
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

Literatura pro děti

Odborný garant: PhDr. Šárka Krejčová
* Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy posoudilo žádost instituce: Akademie Literárních novin, IČ 02513251, Korunní 104, 101 00 Praha 10, Č.j.: MSMT- 1754 - 2016-1-7 ze dne 8.1.2016 o udělení akreditace na základě § 25 a § 27 zákona č. 563 - 2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu se zákonem č. 500 - 2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, rozhodlo takto:Uděluje akreditaci instituci: Akademie Literárních novin, IČ: 02513251 sídlem: Korunní 104, 101 00 Praha 10 k provádění vzdělávacích programů a vydávání osvědčení o jejich absolvování kurzu Literatura pro děti

Obsah kurzu 1. Přehled nejdůležitějších a nejvýznamnějších nakladatelů a vydavatelů, kteří jsou zárukou hodnotných knih pro děti a mládež. Lektorka: Šárka Krejčová 2. Standardní kánony a jejich inovace. Vycházíme z materiálů RVP a srovnání různých ŠVP.

Diskuse lektora s účastníky semináře (jejich zkušenosti z praxe) 3. Výběr knih pro děti vydaných v XXI. století. Seznámení s novými knihami (původní i překladovou literaturou pro děti a mládež). Rozděleno s ohledem na věk adresáta a čtecí dovednost – posloupně od tzv. Prvního čtení až po knihy pro teenagery (11–15 let). Rozděleno žánrově i tematicky (pohádky, poezie, tzv. chytré knížky; příběhy dětí, humor, šikana, téma války etc.). Upozornění na oceněné knihy (Zlatá stuha, Čestná listina IBBY, Magnesia Litera)4. Možná přijde i kouzelník – básník Jiří Žáček – forma besedy Knihy pro účastníky kurzu věnoval ALBATROS MEDIA. Akademie Literárních novin nabízí ojedinělý sborník Památníku národního písemnictví. Sborník je věnován specifické oblasti umělecké literární tvorby určené dětem, mládeži a začínajícímu čtenáři. Úvodní stať Mileny Šubrtové se věnuje dětskému hrdinovi v české próze. V dalších textech nalezneme mimo jiné i reflexi holocaustu v dětské literatuře, připomenutí divadelních her Františka Hrubína pro malého diváka, rozbor dětského časopisu Puňta, či podivuhodné ztvárnění pověstí ze staré Prahy nebo připomenutí dívčích románů konce 19. století. V druhé části sborníku se Olga Kubeczková zabývá problematikou kýče nebo Radek Malý vydavatelskou strategií nakladatelství literatury a mládeže po roce 2000 s přihlédnutím k problematice e-knih. Dobrava Moldanová nás seznamuje s poslední prózou Boženy Benešové. K zajímavostem náleží i stať Bronislavy Rokytové o spolupráci Johannese Urzdila a Hannese Beckmana. Závěr sborníku je již tradičně určen Zprávám z Literárního archivu PNP včetně nekrologu – Portrét básníka Vladimíra Binara jak


... Zpět ke kurzu  -> Literatura pro děti



Akademie Literárních novin

Akademie Literárních novin vstoupila letos do čtvrtého roku svého života. A zdá se, že opět úspěšně. Má sice stále větší konkurenci, ale sází především na vysokou kvalitu vlastních lektorů, mezi něž patří naši přední odborníci ve svém oboru, kteří umějí předat posluchačům svoje hluboké znalosti poutavou a srozumitelnou formou. Jsou to historici, spisovatelé, novináři, pedagogové ze špičkových vysokých škol a další osobnosti, často spolupracovníci a autoři Literárních novin. Mezi nejoblíbenější patří stále tématika současné české literatury a literatury světové [ruské, americké, britské]. Velkému zájmu se těší také třídenní intenzivní seminář tvůrčího psaní s Danielou Fischerovou v krásném prostředí krkonošského welness hotelu Bouda Máma, kde kromě načerpání vědomostí se lze věnovat i tělesné schránce [uskuteční se opět letos v květnu]. O tom, že si ve školách uvědomují význam výchovy ke čtenářství, svědčí hojná účast na kurzu Literatura pro děti vedená spisovatelkou a dlouholetou šéfredaktorkou nakladatelství Albatros Šárkou Krejčí. Populární je i kurz Média a my na pomoc mediální výchově, kde slovo mají např. novináři Karel Hvížďala či Petr Žantovský. Jsme rádi, že stranou zájmu není ani náš mateřský jazyk: chybám v jeho užívání i tendencím vývoje je věnován samostatný kurz Problémy současné češtiny, který navštěvují jak učitelé, tak pracovníci různých oborů, kteří pracují s naší mateřštinou.

Akademie Literárních novin

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Výživový poradce [akreditovaný MŠMT online kurz] v květnu 2024 - ONLINE
^